Choď na obsah Choď na menu

Stay Strong 21

10. 12. 2012

Ona:  

Mama bola priam nadšená, že som konečne začala žiť nejaký spoločenský život a že už nebudem sedávať sama doma. A ja som bola nadšená ešte viac. No vtedy som ešte nevedela ako to dopadne...

Vzala som si veci a spolu s Liamom sme išli ku nám. My síce nemáme taký pekný domček ako oni, no vedela som, že Liam sa nebude vysmievať ani roztrubovať po meste, že namiesto skrine v izbe mám len záves a že nemám počítač. Som celkom odrezaná od reality ale teraz to až tak nepociťujem. Mama celá natešená nás prišla privítať a usadila nás do kuchyne, kde už na stole boli nachystané raňajky. Pre Liama vypražila slaninku a spravila praženicu a ja som mala nachystané musli s ovocím a mliekom. V strede stola bol veľký čajník a dve šálky, z ktorých sa parilo. Všetko sa dá, keď sa chce. Aj spraviť takéto honosné raňajky za pár minút. Mama sa na mňa potmehúdsky usmiala, no samých nás nenechala.

Rozprávala sa s Liamom a ja som potichu jedla. Bolo to trápne. Verím, že je rada, že som rada, ale ja nie som rada, že je až príliš rada.. Dúfam, že mi Liam po tomto nezdupká. Tváril sa zatiaľ neutrálne aj keď mama ho doslova zasýpavala otázkami. Keď sme dojedli, umyla som riad, mama zatiaľ Liama zaviedla do obývačky, kde boli nachystané koláče. Z cukrárne. Po tomto určite vezme nohy na plecia. Snažila som sa umyť riad, čo najrýchlejšie a išla som ho oslobodiť. Mama na mňa prekvapene pozrela, keď som schytila Liama za ruku a ťahala som ho preč. "Nechaj ho vydýchnuť." snažila som sa jej naznačiť, že to preháňa, no zrejme to nepochopila.

"Keď sa vrátim z práce, pripravím večeru. Čo také máš rád, Liam?" spýtala sa so širokým úsmevom. Ja som prevrátila očami a pozrela som na Liama. Je to anjel, neskutočne dobrý chlapec. Vôbec mu moja otravná mama nevadila. Usmieval sa od ucha k uchu, čo prinútilo k úsmevu aj mňa.

On: 

Laurina mama je naozaj starostlivá. Spravila nám raňajky, no potom nechala Lauru umývať riady a mňa odvliekla do obývačky. Jednostaj sa ma niečo pýtala a ja som jej, samozrejme, zdvorilo na všetko odpovedal. Nebola otravná, len.. prišlo mi to smiešne. Keď sa v obývačke zjavila Laura, pri jej pohľade som sa rozosmial. "To je úplne jedno. Zjem všetko, čo nezje mňa." usmial som sa. 

Ona:

"Takže na večeru by sme nemali mať mamu." povedala som ticho. Mama utekala do práce a my sme konečne zostali sami. Teda nie, žeby som niečo plánovala, len..konečne som sa s ním mohla rozprávať ja. "Tak.. čo chceš robiť?" usmiala som sa na neho a ruky som si strčila do vreciek na džínsoch.

"To je úplne jedno." usmial sa na mňa a objal ma.

Objala som ho okolo krku a jednou rukou som mu vošla do vlasov. "Nájdem nejaké filmy?" uškrnula som sa. "Nejaké rozprávky?"

"Nemáš tých rozprávok ešte dosť?" zasmial sa.

"Tých ja nebudem mať nikdy dosť." zasmiala som sa.

"Tak tam niečo pusti. Ale Toy Story neprekoná nič." zasmial sa.

Pustila som telku a pustila môj obľúbený rozprávkový kanál. Niekedy by som sa desila, keby o mne zistili, že zvyknem pozerať rozprávky, no pred Liamom som sa za to nehanbila. Vedela som, že on ich má rád tiež. Uškrnula som sa a sadla som si vedľa neho. "Donesiem niečo na pitie, alebo jedenie?" pozrela som na neho a odhrnula som mu vlasy z tváre.

"Na jedenie? Veď za chvíľu prasknem." zasmial sa. V telke už veselo poskakovali rozprávkové postavičky, no krajšiu rozprávku sme naozaj zažívali. Laura sa na mňa usmievala a starala sa o mňa, naozaj ju ľúbim, pomyslel si..

"Môj.." zasmiala som sa a jemne som mu poťapkala po brušku. "Kakať, cikať netreba?" zasmiala som sa. "Už som ticho.." dodala som, keď na mňa pozrel ako na debila.

Po mojom stiahnutí sa sa rozosmial. "Ty si strašne zlatá." stisol ma a pobozkal do tmavých vlasov.

"Lebo ty si zlatý." poštípala som ho smiechom na líčku.

"Teraz sa ideme doberať?" zasmial sa.

"Nie, lebo aj tak by si prehral a ja nechcem, aby si bol smutný." zasmiala som sa.

"Ako si fandíš." zasmial sa. Naklonil sa ku mne a jemne ma pobozkal.

"Ja viem som zlá.. Prepáč mi." smutne som sa na neho pozrela a pusu som mu vrátila.

"Hmm.. Prepáčim, ak dostanem ešte jednu." uškrnul sa.

Pritiahla som si ho bližšie a pobozkala najkrajšie ako som vedela.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Bára - :))

4. 1. 2013 12:12

Nemůžu se od toho odtrhnout. Úžasně napsané :)

Alex - jeeej

11. 12. 2012 19:39

bože baby vy tak nádherne píšete ani neviete ako sa strašne teším na ďalšiu časť... fúú..máte odo mňa VEĽKÝ OBDIV

Anonym - :)

11. 12. 2012 17:18

Krááásne :) súú zlatíí :)

Kika - ♥

11. 12. 2012 16:16

Och dievčatá vy ma normálne dostávate .. vy píšete tak nádherné story ktoré nikto neprekoná ste úžasné :) a teším sa na ďalšiu časť :)

laura - beautiful

11. 12. 2012 13:49

jaaaj zakaždým ma tak viete dostať je to nádeherné .... :) :-*