Choď na obsah Choď na menu

Made in Brazil 25

29. 9. 2012

 On:

Po neskutočne dobrej večeri v hoteli sme sa znova vybrali na izbu. Zabuchol som za nami dvere a užaj som jej vyzliekol šaty, jedným pohybom. Uškrnul som sa a prisal sa na jej pery. "A teraz dezert pre teba, keď si ten v reštaurácii nechcela." zasmial som sa.

Ona:

Niall asi dostal úpal. Hneď ako sme prišli na izbu ma bleskovou rýchlosťou zbavil šiat. "Ako keby len ja túžim po tomto "dezerte".“ zasmiala som sa a dala som mu dole šiltovku.   

"Vieš, že ja mám veľký apetít. 3 dezerty sú tak akurát." zasmial sa.

"Teraz chceš zhodiť to čo si pojedol?" smiala som sa.     

"Teraz zhodím, potom doplním." Zasmial sa.   

Uškrnula som sa a obkrútila som mu ruky okolo krku. "Ty moja blonďavá paprička." pobozkala som ho na noštek. Nechcel sa natierať, tak teraz nech sa nesťažuje. Lenže on je rozkošný aj keď je červený ako rak. 

"Nesmej sa mi." odul líca. "Nie som tak zhorený.."   

"Iba tak prihorený." pohladila som ho po horúcom líčku. "Potom ťa niečím ponatieram."   

"Súhlasím. Teraz sa ideme venovať niečomu inému." uškrnul sa a vyzliekol mi plavky.    

"Súhlasím." zasmiala som sa a stiahla som ho na posteľ a jeho plavky odkopla preč.

On:

Toto dievča je jednoducho divoška ako sa patrí. Moje krásne dievčatko.. Rovnako, ako prvý raz, aj teraz sme sa milovali pomaly, šepkali si nežné slovíčka a keď mi Vivi vzdychla do ucha, myslel som, že umriem od tej vášne, čo sa vo mne hromadila. Obaja sme boli rozpálení, takže teraz by sa zišlo ponatierať nielen mňa..

Ona:

To bolo niečo. Na naších horúcich telách sme mohli robiť druhú večeru.Keď sme sa "vrátili na zem" a trochu si oddýchli , Niall si našiel plavky na chodbe, ja som si natiahla nohavičky a jeho tričko a išli sme si sadnúť na balkón. Vzala som aj chladivý krém po opaľovaní a nejakú zázračnú penu, ktorú mi dal ocino,keby sa náhodou spálim..Čo sa mi ešte nikdy nestalo, ael dobre že mi ju dal. Zrejme aj on myslel na Nialla. na zem sme si dali deku a ja som si sadla za neho, aby som mu mohla natrieť chrbát, kým on si tú penu dával na tvár, no nie ako penu na spálenú pokožku, ale ako keby to bola šľahačka a potom sa fotil. Truľko môj..Ja som mu natierala chrbát, no zároveň ho aj masírovala a kochala sa vysvieteným Riom.

On:

Vivine zlaté ručičky mi vymasírovali chrbát, vďaka nim mi už teraz nie je tak horúco. Ja som si ponatieral tvár a potom sme sa spolu pozerali z balkóna. Mali sme výhľad takmer na celé mesto, aj keď na koniec sme ani nedovideli. Svetielka žiarili odvšadiaľ. "Nabudúce sem prídeme, keď budú mať karneval, čo ty na to?"  

"A budeme tancovať sambu. Dovtedy z teba spravím profesionála." zasmiala sa a objala ma zozadu okolo pása

"Ak sa ti to niekedy podarí.." zasmial som sa a chytil som jej ruky do svojich dlaní. "Ľúbim ťa." zašepkal som, otočil som sa k nej a dal jej malý sladký bozk.  

"Aj ja teba, láska." usmiala sa a pobozkala ma.  

"Raz si ťa chcem vziať. Určite. Teda, ak s tým budeš súhlasiť." zasmial som sa.    

"Detail.." zasmiala sa. "Ja si ťa aj vezmem. Teraz hneď. Do postele, lebo už zaspávam." snažila sa ma postaviť zo zeme.  

"Myslím to vážne, Vivi. Raz by si mohla byť moja žena."    

"Alebo muž." zasmiala sa a zavrela dvere na balkóne. V izbe totiž bola normálne, že klíma.   

"Ty nič neberieš vážne." rezignovane som si sadol na posteľ a zasmial som sa.

Ona:

Zlato na to, aby si si so mnou zničil život máš ešte čas." zasmiala som sa a zvalila som sa na neho. Zhasli sme svetlá, pritúlili sa k sebe a ako vždy v takýto moment, keď môžem pri ňom zaspávať som si uvedomila aké mám šťastie. Šťastie, že ho mám. Nikdy som sa tak pri nikom necítila.   

"Nezničil by som si ho. Ľúbim ťa a to sa tak ľahko nezmení.." pobozkal ma do vlasov a spolu sme zaspávali..   

"Aj ja ťa ľúbim." šepla som a pokojne zaspala. Zvyšok našej úžasnej dovolenky sa niesol v podobnom duchu. Rio sme si užívali plnými dúškami. Máme toľko fotiek, že neviem, čo s nimi chceme robiť aj keď niektoré..niektoré sú fakt len pre naše oči. Niall ochutnal všetky možné brazílske špeciality a jeden večer sme strávili na izbe lebo mu bolo zle. V predposledný deň dovonlenky sme boli na pravej plážovej párty, dokonca sme tancovali spolu sambu aj keď Niall tancoval svoju vlastnú verziu samby doplnenú írskymi tancami a keď ma mu nachvíľu prebral jeden Brazílčan, odul sa a našla som ho sedieť napoly zahrabaného v piesku. "No tak netrucuj." chcela som ho odhrabať, no tak som sa musela smiať, že som nevládala. Tento chlapec ma neprestáva prekvapovať. Videla som, že mu šklbe kútikmi, takže to len hrá, no toto by ma nenapadlo, zahrabať sa do piesku a trucovať.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Kika - ♥

30. 9. 2012 20:03

úplne neskutočné úžasne vynikajúce dokonalé výborné :) veľmi sa teším na ďalšiu časť :)Píšeš naozaj dokonalo :)

Alex - neskutočné

30. 9. 2012 19:36

tie tvoje časti sú naozaj neskutočné...odtrhnúť sa a nečítať by bol hriech...len tak ďalej :-)

Anonym - <3

30. 9. 2012 15:10

Zahrabal sa do piesku :D :D neskutočne úžasne :)

kristen - ♥

30. 9. 2012 11:56

to je zlaté :P Nialler zahrabaný v piesku ^^ ♥

tee - :D

29. 9. 2012 22:35

haha jeeeeeej to je kraaasne cast...:D jaky zlaty ze sa odul a zahrabal do piesku!!!:D skveleeeeeee tesim sa na dalsiu ako ho bude ucit tancovat..:)