Choď na obsah Choď na menu

Change my mind 21

4. 6. 2013

 ah.png

 

Ona:

 Zobudila som sa na strašný plač. Harry tiež. Chudák, tak vystrelil, až skoro spadol z gauča. Bežali sme do spálne. Malej dudlík bol na zemi, to by ma zaujímalo ako sa tam dostala, rozhadzovala ručičkami a nožičkami na všetky strany, takže zo bola takmer odokrytá. Vzala som ju na ruky a pritúlila som ju k sebe. Harry bol príliš vydesený a hlavne roztrasený. "No tak, neplač..Už je dobre..." pousmiala som sa. "Neboj, už sme tu s tebou.." zúfalý pohľad malej mi takmer zlomil srdce. Musela tu plakať dosť dlho, čo ju samozrejme vyčerpalo a my sme museli spať poriadne tvrdo. Sadla som si na posteľ s malou v náručí. Harry si rukami pretrel tvár a kľakol si k nám. Opatrne sa dotkol jej malého telíčka a pohladkal ju po chrbátiku. "Myslíš, že je hladná?" pozrela som na Harryho. Malá stále plakala. Postarať sa o malé bábätko asi nebude až také jednoduché, ako som si myslela..

On:

Keď nás ráno zobudil plač, vedel som, že to všetko nebol len obyčajný sen.. Utekali sme do spálne, Ash zobrala malú Rose na ruky a sadla si s ňou na posteľ. Pohladil som ju po chrbátiku. "Určite. Ale asi ju bude treba aj prebaliť." pozrel som na ňu a potom na malú. Postupne prestávala plakať, už iba mrnkala, líčka mala červené a uslzené, kratučké vlásky strapaté. Pri pohľade na ňu som sa musel usmiať. Je to moje bábätko.. Nedovolím, aby sa jej niečo stalo, budem tu pre ňu. A tak isto aj pre Ashley.

"Dala ti nejaké plienky? Ja tu nič také nemám..." pozrela na mňa.

Prešiel som k taške, ktorú som doniesol od nej, no bolo ich tam len zopár. "Niečo tu je, ale aj tak budem musieť ísť na nákup. Zvládneš ju prebaliť?"

"Hádam hej.." uškrnula sa. "Tak poď moja. Vymeníme plienočku."

"Ak tak.. tak ja to skúsim." pozrel som sa na ňu. Lux som pár krát prebaľoval, no toto je iné..

"Dobre.. Polož ju na gauč, to bude asi najlepšie. Ja zatiaľ zohrejem mliečko, uvidíme, či je aj hladná.. Keby nám to tak mohla povedať."

Prikývol som a vzal som ju na ruky. Už neplakala, drobnú rúčku natiahla k mojim vlasom a pevne ich zovrela v dlani. Položil som ju na gauč a na moje prekvapenie mi to celkom šlo. Hneď ako bola prebalená, začala sa škeriť a z úst jej vyšli slinky. Na jej diabolskom výraze som sa začal smiať.

"Ste podarení." zasmiala sa a podala mi fľašku. "Nakŕm ju."

Zhlboka som sa nadýchol, posadil sa na gauč a vzal Rose na ruky. Potom som si zobral od Ashley fľašku a malá hneď začala lačne piť. Usmial som sa na ňu a ona očkami skúmala všetko navôkol. "Ide mi to aspoň trochu?" pozrel som na Ash s nesmelým úsmevom.

"Ide ti to výborne." usmiala sa.

"Mám pocit, že som sa do nej zaľúbil."

"Ste spolu krásni, Harry."

"Poď ku mne, Ash." kývol som vedľa seba a hneď ako si sadla som sa k nej pritúlil. "Nečakal by som, že to bude tak skoro, ale som rád, že už mám svoju rodinku."

Vyplašene na mňa pozrela. "Spomaľ, dobre? Ja som len opatrovateľka."

Zasmial som sa. "Nemyslím to tak. Ale v podstate budeš jej mama. A ako si povedala, potrebuje rodinu.."

Pozrela na malú ako znova s vypleštenými očkami cuckala mliečko z fľašky. "Aj ju bude mať.." šepla.

Prikývol som a usmial sa. "Ja ťa už teraz beriem ako svoju rodinu. Mám ťa veľmi rád."

"Aj ja teba.." usmiala sa a oprela si hlavu o moje plece.

Rosie na nás pozrela a zaškerila sa tak, že jej mliečko vytieklo z úst. Začali sme sa smiať. "Asi sme zabudli na podbradník."

"Zajtra pôjdem na nákupy oblečenia a ty plienok." zasmiala sa.

"Priprav sa na ďalšie možné špekulácie.." uškrnul som sa.

"Vieš čo.. Nechaj to všetko na mňa. Viac problémov ti netreba. Kým budem nakupovať, budeš spolu s malinkou. " usmiala sa.

"Nie, nemôžem to nechať na teba, ja som ťa do tohto zatiahol, takže musím niečím prispieť."

 

"Prispeješ mi tým, že sa do malej zaľúbiš ešte viac." uškrnula sa. "A neprotestuj. Veď sám si dobre uvedomuješ, že keby ťa videli nakupovať detské vecičky, hoci aj plienky, bol by z toho strašný problém.."

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

sarr - :)

5. 6. 2013 20:14

chci umět psát jako ty :) úžasné ♥

zuzankarybarikova - :D D:

5. 6. 2013 17:41

je to úúúúžasné :D

mirka - :)

5. 6. 2013 16:06

skvelé skvelé a ešte raz skvelé :) dnes osm objavila príbeh a som nadšená :) davaj ďalšiu :D mohli by sa dať dokopy už boli by spolu skvelý párik s malým bábom :)

Kačenka - ...

5. 6. 2013 15:39

už som si myslela, že sa nedočkám :DDDD je to skvelé, také zlatučké, ňuňu :))

niki - ♥♥

5. 6. 2013 7:12

tak to je dokonalé :3 jenom ať už je další díl a ti dva spolu :)